Page content

Biografie

Even voorstellen: Ik ben Graciëlle Owen, een alleenstaande moeder met een dochter van 6 jaar. Fotografie is al 12 jaar mijn vak. In 2014 ging het roer om en startte ik Owen babyfotografie.
Mijn eigen zwangerschap beleefde ik als een van de meest indrukwekkende gebeurtenissen in mijn leven.

website_biografieTien jaar lang was moeder worden mijn absolute hartenwens. Maar door omstandigheden kon ik de periode rondom de bevalling niet optimaal beleven. Het uitkomen van mijn wens, dat magische moment, is nooit vastgelegd. Ik stond er alleen voor en moest hard knokken om alles op de rit te krijgen.

Ondanks deze zware tijd, is de geboorte van Francesca een van de mooiste dingen die ik heb beleefd. Ik ben er trots op dat ik moeder ben van Francesca, die mij heel veel plezier geeft. Achteraf zou ik gewild hebben dat ik na mijn bevalling ook een newborn shoot had gedaan. Ik kan niet teruggaan in de tijd, dus probeer ik door te geven wat ik zelf heb moeten missen. Het geeft mij voldoening om voor anderen deze prachtige gebeurtenis vast te leggen. Elke baby/newbornshoot is bijzonder. In mijn ogen is een kind een wonder. Ik ben dankbaar en vereerd voor elke keer dat een moeder mij uitkiest om haar ‘bundle of joy’ te mogen fotograferen!

In 2015 ben ik begonnen om mijn bedrijf langzaam uit te breiden, zo heb ik mij na een verzoek verdiept in bevalling en geboorte fotografie, zelf vind ik dit geweldig om mee te mogen maken en het te mogen vast leggen met mijn camera. Zelf was ik enorm verrast hoe anders het is wanneer je er voor je werk staat, ik dacht zelf altijd dat het moeilijk zou zijn om de afstand te bewaren, maar gelukkig valt dit altijd reuze mee.

Veel liefs,

Graciëlle

Mijn ervaring in het kort:
2000-2004 Assistent PANL award winnaar fotograaf Kevin van der Brug
2004-2006 Opleiding Fotogram, stage bij Sven Hoogerhuis CyberImage
2004-2013 Portretfotografie, evenementenfotografie, modellenfotografie.
Vanaf 2014 Oprichtster en fotografe Owen Fotografie, waaronder babyfotografie
en bruidsfotografie.

Comment Section

1 reactie op “Biografie


Door Marleen Waltz op 2 mei 2015

Beste Graciëlle,

Ik ben zeer geïnteresseerd je website aan het bekijken en lezen. Jammer inderdaad dat we niet terug in de tijd kunnen, maar hoe fijn is het dat jij dit nu wel voor mensen vast kan leggen.

Ik wens je heel veel succes.
Vriendelijke groet,
Marleen Waltz

Plaats een reactie