Page content

Ervaringen

Op deze pagina kun je een aantal ervaringen lezen van ouders die jou/jullie zijn voor gegaan.

Vind dat je het super doet!
Geen op of aanmerkingen alleen maar me complimenten over de rust die je bij de shoot uitdroeg. Er was rust en ruimte voor eigen ideeën, top gedaan!
Hartelijk dank voor je medewerking hieraan!

– Merle

Wij hebben een newbornshoot cadeau gehad en Gracielle heeft ons meisje super mooi vastgelegd! Thnx, zeker aan te raden!!!!
– Sylvana

Super leuke en mooie fotoshoot gehad! Alle 3 de kinderen op de foto en tussendoor lekker kunnen spelen. De foto’s van ons pas geboren mannetje zijn mooi…… Heerlijk ontspannen voor ons allemaal! En het eind resultaat……. PRACHTIG! Zeker een aanrader! Dank je Owen Babyfotografie!
– Brit van S

Wij hebben laatst kleine Jari laten fotograferen. Dit was een prettige ervaring. Jari voelde zich erg op zijn gemak tijdens de shoot terwijl het nogal een temperamentvol manneke is. De fotos zijn prachtig!
– Groetjes, Jari& Iris

Een newborn fotoshoot bij Owen Babyfotografie is een aanrader. Met veel geduld en rust maakt Gracielle de foto’s, en daardoor staat onze kleine man – die het uitkleden en bloot liggen niet zo fijn vond – toch nog prachtig op de foto! We zijn er super blij mee
-Ruth T.

Wij hebben onlangs een shoot gehad van ons dochtertje. Ze was toen 3 weken. De foto’s zijn echt super! Grace neemt er de tijd voor. Als mijn dochter er even geen zin meer in had, namen we een pauze. Grace, bedankt voor de mooie foto’s. Ik zal je overal promoten!
-Seyal

Heel graag wilden we het ‚kleine’ van onze pasgeboren meisje laten vastleggen: de tijd dat je baby zo klein is gaat zo snel voorbij! De foto’s van Owen babyfotografie spraken ons heel erg aan door de puurheid en eenvoud. De shoot zelf zag ik, nog zo kort na de bevalling, wat tegenop. Maar we vonden het beiden een erg leuk moment. Gracielle heeft een prettige en sensitieve persoonlijkheid die de intieme sfeer van de kraamtijd helemaal niet verstoorde. Uiteindelijk zijn de foto’s van onze dochter ook geworden zoals we wensten. Zo mooi als Owen babyfotografie dit bijzondere moment heeft vastgelegd was ons zelf nooit zo gelukt. Heel erg bedankt hiervoor Gracielle, we zullen ze een mooi plekje in ons huis geven en er nog lang van genieten.

Suc6 met je fotografie Gracielle, ik zal het zeker aanraden aan vrienden in Amsterdam e.o.,

Vriendelijke groet,
Alvar & Marlies & Ella