Page content

Hoe & wat

Wil je een foto van je baby laten maken? Een newborn shoot boek je idealiter binnen twee weken na de bevalling.Newborn, baby, beavllingsfotografie
Je kindje slaapt dan nog veel en poseert ongestoord voor die magische foto waar je je leven lang plezier van hebt! Mocht je kindje wakker worden: geen probleem. Jouw baby bepaalt het tempo van de shoot.

Is je kindje al ouder dan twee weken? ook dan is het geen enkel probleem om een shoot te doen.
Wil je er zeker van zijn dat Owen babyfotografie jouw kindje vereeuwigd?
Bel dan tijdig voor een afspraak, liefst nog als je zwanger bent. Zo ben jij er zeker van dat jouw baby nog als newborn wordt vastgelegd.

Duur shoot en locatie
De newborn shoot vindt plaats in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ik neem lampen en accessoires mee en bouw in zo’n 10 minuten de set op. Afhankelijk van het gekozen pakket duurt een sessie 1 tot maximaal 2 uur. We hebben een rustig tempo en er is tijdens de newborn shoot altijd ruimte voor tussentijds voeden, verschonen of knuffelen.

Tips voorafgaand aan babyfotografie
-Een lichte ruimte in huis is het meest geschikt.
-De ruimte moet goed verwarmd zijn, aangezien de baby weinig kleding aan heeft.
-Bij voorkeur  fotograferen we de  baby slapend en naakt. Je mag zelf de baby in een houding leggen.
-Sfeervolle achtergrondmuziek is altijd goed.
-Afspreken tussen 10.00 en 13.30 werkt het beste, bij voorkeur na de voeding wanneer de baby voldaan is en rustig.
-Komt net iets eerder of latNewborn Voetjeser dan gepland beter uit? Stuur dan een berichtje.
-Tijdens de shoot gebruiken we accessoires om de foto mooier te maken, uiteraard mag je zelf ook accessoires aanleveren.
Na de shoot ontvang je via de mail een inlogcodewaarmee je  online op een persoonlijke pagina, alles kan bekijken en bestellen. Afhankelijk van het pakket type kunnen jullie mij een keuze van foto’s sturen, zodra ik deze heb ontvangen, stuur ik de foto’s naar jullie op.